Meistä

Vuonna 2022 perustettiin Be Frsh, jonka tavoitteena oli tarjota uusi ja parannettu tapa testata ja ostaa tuoksuja. Perinteinen kaupassa käymisen ja tuoksujen kokeilemisen tapa on pitkä, vaikea ja epäkäytännöllinen prosessi - etenkin kun yrität löytää täydellisen tuoksun itsellesi.

Ratkaisuna tähän ongelmaan olemme suunnitelleet kokemuksen, jonka avulla voit helposti löytää täydellisen tuoksun mukavasti omasta kodistasi. Asiakkaamme voivat selata ja kokeilla erilaisia tuoksunäytteitä kotona, löytää niistä täydellisen ja ostaa ne haluamassaan koossa. Näin ei enää tarvitse tuhlata satoja euroja pulloihin, jotka vain istuvat hyllyssä vuosikausia.

Tarjoamme asiakkaillemme piilotettuja helmiä, suosittuja klassikoita ja kaikkea siltä väliltä, jotta he voivat luoda oman henkilökohtaisen tuoksukokoelmansa. Prosessi on helppo ja hauska, ja tulos on aina miellyttävä tuoksu!

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota vain maailman tunnetuimpien tuotemerkkien hienoimpia ja ylellisimpiä tuoksuja. Missiomme on auttaa asiakkaitamme löytämään ja omistamaan juuri heidän rakastamansa tuoksut.

Kiitämme sinua valinnastasi ja toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Be Frshiin.