UKK

Ovatko tuoksut aitoja?

Kaikki tuoksut ovat 100 % aitoja ja alkuperäisiä. Käsittelemme kaikki näytteet käsityönä, ja ne on ostettu valtuutetuilta myyjiltä tai suoraan valmistajalta. Emme myy väärennettyjä tuotteita, emmekä laimenna tai lisää tuotteisiin mitään.

Neste siirretään alkuperäispakkauksesta pieniin sumutenäytepulloihin. Befrsh.com takaa, että verkkosivustojen kautta saatavilla oleva sisältö ovat aitoja tuotteita, jotka Befrsh.com on itsenäisesti pullottanut ja pakannut uudelleen.


Emme ole millään tavalla sidoksissa brändiin, suunnittelijaan tai suunnittelijan valmistajaan, eikä meillä ole sopimuksia, jotka oikeuttavat meitä purkamaan tai pakkaamaan hajusteita uudelleen.

 

Mikä on dekantti?

Dekantointi tarkoittaa nesteen siirtämistä paikasta toiseen. Dekantoimme kaikki tuoksumme alkuperäisistä pulloista pienempiin näytekokoisiin muotoihin.

 

Suihkeet

  • 2 ml = n. 30 suihkausta
  • 5 ml = n. 75 suihkausta
  • 10 ml = n. 150 suihkausta

 

Tämä riippuu pitkälti siitä, kuinka paljon tuoksua käytät päivittäin. Jokaisessa näytekoossa on likimääräinen määrä suihkauksia pulloa kohden.

 

 

Miksi dekantti tuoksuja?

Dekantoimme tuoksut, koska se on paras tapa selvittää, pidätkö tuoksusta todella ennen kuin ostat suuren ja kalliin pullon. Näytekokomme sopivat täydellisesti matkustamiseen, joten sinulla on aina suosikkihajuvesi mukanasi tien päällä!

Se on myös hauska ja jännittävä tapa omistaa laaja valikoima uskomattomia tuoksuja, maksamatta tuhansia euroja!

 

 

Näytetuoksun säilyvyys on noin 3–6 kuukautta riippuen siitä, missä ja miten säilytät tuoksusi.

 

Mikä on paras tapa säilyttää tuoksuja?

Tuoksut on parasta säilyttää viileässä, pimeässä ja/tai kuivassa paikassa. Vältä suoraa auringonvaloa ja voimakasta kosteutta.

 

Yleisimpiä paikkoja näytteen säilyttämiseen ovat laatikko, vaatekaappi tai kaappi. Pidä näyte pystyasennossa välttääksesi hajusteen vuodon.


 

 

Onko näytteissä merkinnät?

Joo! Jokainen tuote on merkitty erikseen tuoksun nimellä ja tuotemerkillä.

 

Mitä saan, kun ostan tuoksun Be Frsh:ltä?

Saat aidon tuoksun, joka on dekantoitu käsin näytekokoon. Dekantoitu tuoksu on 100 % aito, käsin dekantoitu alkuperäisestä vähittäismyyntipullosta, valmistettu tilauksesta juuri sinua varten! Näytteet toimitetaan lasisessa injektiopullossa, joka on varustettu suihkekorkilla parhaan käyttötavan saavuttamiseksi. Jokainen näyte merkitään ammattimaisesti ja pakataan huolellisesti.

 

Miksi pullot ovat tehty lasista, eikä muovista?

Lasi on paljon parempi tuoksun pitkäikäisyys ja säilyvyys. Käyttämämme lasi on korkealaatuista eikä hajoa helposti. Kuitenkin, jos pudotat sen tai käsittelet niitä huolimattomasti, murtumisen todennäköisyys on suurempi.

 

Kuinka kauan toimitus kestää?

Toimitus kestää yleensä 2–3 arkipäivää. Emme voi täysin taata tarkkaa aikaa, koska joskus postipalvelussa on viivästyksiä, joihin emme voi vaikuttaa.

 

 

Voiko tilauksen peruuttaa?

Kyllä, jos tilausta ei ole lähetetty, voit peruuttaa tilauksen. Jos tilaus on jo lähetetty ja pyysit peruutusta aiemmin toimituspäivän ja -ajan perusteella, hyväksymme avaamattoman ja alkuperäisen pakkauksen palautuksen, mutta emme maksa palautuksen toimituskuluja. Peruutetun tilauksen palautuskustannukset ovat sinun vastuullasi. Kun olemme saaneet peruutetun tilauksen takaisin varastoon, tarkistamme sen ja palautamme rahat sinulle takaisin.

 

Pakettini on toimitettu, mutta en ole saanut sitä?

Emme ole vastuussa tilauksista, jotka väitetään olevan kadonneen tai varastetuiksi toimitusajan jälkeen. Odota, ja anna 1–3 päivää lisäaikaa lähetyksille, jotka on skannattu "toimitetuksi", koska joskus paketti on esiskannattu kuljetuksen aikana määränpäähänsä.

 

Voinko tehdä toiveita tuoksujen suhteen?

JOO! ANNA MEILLE TIEDOT! Jätä tuoksupyyntö, niin teemme parhaamme saadaksemme sen myyntiin!

 

Voinko vaihtaa tai palauttaa tuotteeni?

Valitsethan näytteesi huolellisesti, sillä emme hyväksy palautuksia hyvitykseksi. Koska Designer-tuoksumme ovat aitoja, kun lähetämme ne, emme voi taata, että palautetut tuotteet ei ole vaarantunut tai muunneltu.

Mikäli tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, otathan paketista ja vaurioituneista tuotteista kuvat ja reklamoi meille sähköpostin kautta. asiakaspalvelu@befrsh.com

Otathan yhteyttä myös paketin toimittajaan.